Skip to main content Skip to search

Fiscaliteit

FISCALE VERPLICHTINGEN

Fiscaliteit is een complexe en snel veranderende materie. Als belastingconsulenten verzorgen wij uw verplichtingen in zowel vennootschapsbelasting, personenbelasting, BTW, registratie- en successiebelasting.

Wij staan u uiteraard ook bij in het geval u een vraag krijgt van de fiscale controlediensten en verdedigen uw dossier waar nodig.

FISCALE OPTIMALISATIE

Na de fiscale verplichtingen is het onze taak om uw bedrijf fiscaal te optimaliseren. Aan de hand van regelmatige fiscale screenings en op basis van wijzigingen in de wetgeving zorgen wij ervoor dat uw dossier fiscaal up-to-date blijft.

Wij gaan voor een duidelijke, correcte & praktische fiscale aanpak, waarbij we steeds de beste oplossing op midden tot lange termijn voor ogen houden.

FISCALE OPPORTUNITEITEN

Bent u overtuigd van een fiscale opportuniteit? Onze accountants werken voor u optimalisaties verder uit om u zo bij te staan in het nemen van de meest correcte beslissing. Waar nodig staan wij in voor het aanvragen van een prefiling of ruling (een voorafgaandelijk akkoord).

AD HOC VRAGEN

U heeft een specifieke probleemstelling en wenst ons advies?

Wij onderzoeken uw vraag en zetten onze bevindingen om in concreet en begrijpelijk advies, met aandacht voor het bedrijf en de ondernemer.