Skip to main content Skip to search

Onze visie

Bedrijfsgeschiedenis

Wij zijn een middelgroot accountantskantoor met een focus op KMO’s, vrije beroepen, eenmanszaken, holdings, managementvennootschappen en starters.

Onze sterktes blijven de persoonlijk connectie met elke individuele klant. Wij bieden een hoogstaande professionele no-nonsense begeleiding bij elke stap in uw ondernemersleven. Hier bent u aan het juiste adres voor pro-actief advies en de regelmatige tussentijdse besprekingen (in een begrijpbare taal!) om u als financiële partner van zo nabij mogelijk op te volgen.

Dankzij onze jarenlange ervaring, bouwden we heel wat kennis – en een ruim klantenbestand op, verspreid over diverse sectoren, waaronder: machine-industrie, bouw, transport, retail, dienstverlening, vrije beroepen,…

ONZE WAARDEN

[icon icon_type=”fontawesome” position=”left” class=”style-2″ icon_fontawesome=”fa fa-male” title_color=”#0045ae” icon_color=”#76b703″ text_color=”#0045ae” title=”Persoonlijke aanpak”][/icon]

Bij Triaccount krijgt elke klant een eigen dossierbeheerder, ondersteund door één van de vennoten. Het is voor ons een evidentie om u persoonlijk te kennen. Door te weten welke doelen en prioriteiten u in het leven stelt, kunnen we u optimaal begeleiden gedurende de ganse levensloop van uw onderneming en privé-leven.

 

[icon icon_type=”fontawesome” position=”left” class=”style-2″ title=”Op maat” title_color=”#0045ae” icon_color=”#76b703″ icon_fontawesome=”fa fa-cogs”][/icon]

Wij bieden dienstverlening “op maat” aan. Dit betekent dat zowel starters, eenmanszaken, kleine- en middelgrote ondernemingen zich bij ons thuis voelen. Zoekt u compleet dienstenpakket of specifiek advies? Wij luisteren naar u en zorgen ervoor. Onze doelstelling is u te begeleiden in alle facetten van het ondernemerschap.

[icon icon_type=”fontawesome” position=”left” class=”style-2″ title=”Ervaring” icon_fontawesome=”fa fa-graduation-cap” title_color=”#0045ae” icon_color=”#76b703″][/icon]

Terwijl u zich op uw kernactiviteit concentreert, is uw onderneming bij ons in goede boekhoudkundige- en fiscale handen. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden. Onze medewerkers zijn allen opgeleide professionals. Een mengeling van jarenlange ervaring en jong talent maakt van Triaccount een dynamisch accountantskantoor met uitstraling.

[icon icon_type=”fontawesome” position=”left” class=”style-2″ title=”Integriteit” icon_fontawesome=”fa fa-briefcase” title_color=”#0045ae” icon_color=”#76b703″][/icon]

Wij gaan op een eerlijke en ethisch verantwoorde wijze om met onze klanten en collega’s. Elke dag opnieuw werken wij aan het behouden van onze gevestigde vertrouwensrelaties.

We garanderen een persoonlijke, langdurige relatie waarbij wederzijds vertrouwen centraal staat.

[icon icon_type=”fontawesome” position=”left” class=”style-2″ title=”Kwaliteit” icon_fontawesome=”fa fa-diamond” title_color=”#0045ae” icon_color=”#76b703″][/icon]

Wij stellen alles in het werk om een hoogstaande, flexibele en kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen.

Onze korte communicatielijnen zorgen ervoor dat dit ten allen tijde gegarandeerd wordt.

[icon icon_type=”fontawesome” position=”left” class=”style-2″ title=”Diversiteit” icon_fontawesome=”fa fa-users” title_color=”#0045ae” icon_color=”#76b703″][/icon]

Dankzij onze jarenlange ervaring, bevindt ons cliënteel zich in alle sectoren: van kleinhandel tot groothandel en van eenmanszaak tot vennootschap.

Tevens hebben wij een uitgebreid netwerk van experten (advocaten, notarissen, banken, …) uitgebouwd om u steeds het juiste advies te kunnen geven.

Onze werkwijze

Als accountants en belastingconsulentenkantoor starten we uiteraard met het perfect verwerken van uw boekhouding. Dit is niet enkel een verplichting van overheidswege, maar een essentieel werkinstrument boordevol informatie nodig voor het bepalen van de juiste strategie.

Op regelmatige basis een maken wij van uw onderneming namelijk een tussentijds rapport zodat u ten allen tijde weet wat het resultaat is, maar geven wij eveneens een antwoord op volgende belangrijke vragen:

  • Evolutie omzet & kosten t.o.v. voorgaande maanden/jaren
  • Hoeveel bedraagt je tussentijdse belastingsschuld
  • hoeveel dagen staan klanten/leveranciers gemiddeld open
  • Spaarvermogen
  • Benodigde omzet per maand/kwartaal om break even te draaien

Wij werken steeds met één dossierbeheerder, gesteund door een van de vennoten, als persoonlijk aanspreekpunt.

In deze snel veranderende wereld innoveren wij mee op vlak van automatisatie en digitalisering. Wij beheersen de nieuwste technologieën en moderne werkprocessen, niet alleen om onszelf zo efficiënt mogelijk te organiseren, maar ook om u mee te begeleiden in deze nieuwe wereld.

Werkwijze boekhoudkantoor Triaccount Brugge

Sabine Van der Heyde

Kristof Nannan

Giovanni Lammens