Skip to main content Skip to search

Starters

Kennismaking

We starten met een uitgebreide kennismaking, waarbij we je als persoon willen leren kennen. Deze persoonlijke band heeft immers een doorslaggevende invloed op de rest van je ondernemersverhaal.

Daarna overlopen we alle facetten van jouw droomactiviteit, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan!

Heb je al een keuze van rechtsvorm gemaakt? Een budget opgesteld? Laat ons er aan beginnen!

Business plan

Naarmate we elkaar beter beginnen te kennen en de contouren van jouw idee duidelijker worden, wordt het tijd om dit in een concreet business plan te gieten.

Een degelijk en volledig business plan is onontbeerlijk. Het geeft je een houvast van waar je je mag aan verwachten en het geeft weer waar je naartoe wil werken. Daarenboven zal jouw professioneel opgesteld business plan de basis vormen bij het bekomen van een krediet bij een financiële instelling.

Administratie

Bij de opstart van een eigen activiteit komt heel wat kijken. Laat de administratie aan ons over, en leg jouw focus op je project.

Wij begeleiden je bij inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, leiden indien nodig een financieringsaanvraag in, leggen de nodige contacten met de notaris, …

Begeleiding

De nodige startersformaliteiten zijn in orde en de financiering werd goedgekeurd. Klaar?

Nee, we zijn net begonnen. We begeleiden je verder door de nieuwe boekhoudkundige en administratieve wereld en volgen de evolutie van jouw nieuwe activiteit van dichtbij op om snel bij te kunnen sturen indien nodig.