Skip to main content Skip to search

Starters

KENNISMAKING

We starten met een uitgebreide kennismaking, waarbij we u als persoon willen leren kennen. Deze persoonlijke band heeft immers een doorslaggevende invloed op de rest van uw ondernemersverhaal.

Daarna overlopen we alle facetten van uw droomactiviteit, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan!

Heeft u al een keuze van rechtsvorm gemaakt? Een budget opgesteld? Laat ons er aan beginnen!

BUSINESS PLAN

Naarmate we elkaar beter beginnen te kennen en de contouren van uw idee duidelijker worden, wordt het tijd om dit in een concreet business plan te gieten.

Een degelijk en volledig business plan is onontbeerlijk. Het geeft u een houvast van waar u zich mag aan verwachten en waar geeft weer waar u naartoe wilt werken. Daarenboven zal uw professioneel opgesteld business plan de basis vormen bij het bekomen van een krediet bij een financiële instelling.

ADMINISTRATIE

Bij de opstart van een eigen activiteit komt heel wat kijken. Laat de administratie aan ons over, en leg uw focus op uw project.

Wij begeleiden u bij inschrijving in de Kruispuntbank van Ondernemingen, leiden indien nodig een financieringsaanvraag in, leggen de nodige contacten met de notaris, …

BEGELEIDING

De nodige startersformaliteiten zijn in orde en de financiering werd goedgekeurd. Klaar?

Nee, we zijn net begonnen. We begeleiden u verder door de nieuwe boekhoudkundige en administratieve wereld en volgen de evolutie van uw nieuwe activiteit van dichtbij op om snel bij te kunnen sturen indien nodig.