Skip to main content Skip to search

Vacatures

Werken bij Triaccount

Werken bij Triaccount, dat ziet er zo uit

Triaccount, dat is werken dicht bij huis in een professioneel, dynamisch team. Als (jonge) accountant of boekhouder kom je terecht in een onderneming in volle groei, én zet je je kennis in voor de groei van andere ondernemingen.

De teamspirit onder de collega’s is altijd aanwezig

Maar je komt vooral thuis in een warme, familiale omgeving. We hechten belang aan goede balans tussen werken en leven. Thuiswerk, de babysit is ziek of nood aan een oppeppende wandeling? Daar is ruimte voor. Bij Triaccount kom je terecht in een vlakke structuur.

Je hecht belang aan een goede klantenrelatie

Elke klant is anders. Dat maakt dat je veel bijleert over verschillende sectoren en met iedereen een persoonlijke band opbouwt. Op termijn je eigen klantenportfolio uitbouwen? Die kans is er, aan jou om ze te grijpen!

Ben jij onze volgende senior dossierbeheerder of belastingconsulent?

Vul een van onze vacatures (en een plekje in ons hecht team) op. Ontdek hoe werken bij Triaccount eruitziet!

Vacature senior dossierbeheerder

Als senior accountant start je met een pak verantwoordelijkheden. En dat past ook perfect bij jouw persoonlijkheid: een junior accountant coachen en je eigen portfolio beheren zijn opdrachten waar je je met plezier in vastbijt.

Je schaaft je kennis voortdurend bij. Daarom hecht je belang aan een doortastend inzicht over elk dossier en een hechte band met onze klanten. Dat je je fiscale en juridische expertise kan inzetten voor diverse sectoren, motiveert je.

Profiel

 • Je heb een boekhoudkundige opleiding genoten (Master Accountancy-Fiscaliteit of een Bachelor Bedrijfsmanagement)
 • Je hebt al enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
 • Je hebt een grote interesse in accountancy & fiscaliteit en bent gedreven om deze kennis up-to-date te houden.
 • Je bent organisatorisch, hebt zin voor voor verantwoordelijkheid en beschikt over de vereiste maturiteit om op een zelfstandige manier een opdracht tot een goed einde te brengen, dit steeds gesteund door jouw collega’s en vennoten.
 • Je beschikt over een klantvriendelijke houding en bent analytisch sterk.
  Je weet van aanpakken, denkt oplossingsgericht mee en bent gemotiveerd om constructief mee te werken aan ons groeiverhaal.

Wat je mag verwachten

 • Je wordt verwelkomd in een een professionele, familiale onderneming waar je omringd wordt door een team van ervaren experten, gebeten door accountancy en fiscaliteit.
 • We stimuleren persoonlijke groei door een aanbod van talrijke externe en interne opleidingen.
 • Een mooi salarispakket met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, onkostenvergoeding, GSM-abonnement, eindejaarspremie en winstpremie).
 • Een uitstekende work-lifebalans is één van de belangrijkste aspecten van ons bedrijf. Flexibele werkuren zijn bij ons geen loze woorden, maar werkelijkheid. Naast 20 wettelijke dagen vakantie krijg je nog bijkomend 12 ADV-dagen.
 • We organiseren regelmatig toffe teamactiviteiten en stimuleren een open bedrijfssfeer.
 • Last but not least voorzien we elke dag een portie vers fruit en lekkere koffie.

Solliciteer nu

  Upload uw CV & motivatiebrief

  Spontaan solliciteren

  Geen vacature gevonden die bij je past? Solliciteer dan spontaan. We zijn steeds op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken. Bezorg ons je CV en motivatiebrief via het formulier, en wie weet zien we je binnenkort!

  Stuur ons je CV en motivatie